Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η πιο πρωτότυπη ...κάρτα υποψηφίου στις εκλογές!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ
Σε αυτό τον αγώνα οι υποψήφιοι χρησιμοποιούν όλα τα όπλα τους…Από το δυνατό βιογραφικό τους, μέχρι τα ευρηματικά σχόλια και…πιασάρικες φωτογραφίες για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων!.....

Αλλά κάρτα σαν αυτή που έβγαλε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Δ.Γιαννουλάκη (Μάχη για την Κρήτη), ο φυσικοθεραπευτής ο Μαρίνος Γαρεφαλάκης, δεν έχει ξαναυπάρξει!
Ο κ.Γαρεφαλάκης στην εκλογική του κάρτα δημοσίευσε μια…παλιά του ηρωική πράξη -που είχε...
κάνει ως μαθητής- και είχε πάρει ευρεία δημοσιότητα. Ως μαθητής της Γ’Λυκείου είχε βρει ένα πορτοφόλι γεμάτο δολλάρια και το είχε παραδώσει στις αρχές! Η πρωτοβουλία του μαθητή να μην κρατήσει τα λεφτά έγινε θέμα στις εφημερίδες της εποχής και ο ίδιος…μικρός ήρωας…Ο μαθητής έγινε πασίγνωστος για την τιμιότητά του και από τότε το…κουβαλάει-γιατί άραγε να μην το αξιοποιήσει στον στίβο των εκλογών;
‘Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος’ είπε στο CRETALIVE ο κ.Μαρίνος Γαρεφαλάκης που ακόμη θυμάται έντονα τι είχε συμβεί εκείνη την μέρα!
Και φυσικά σήμερα αναδημοσιεύει το σχετικό ρεπορτάζ του 'δημοκράτη' μιας εφημερίδας που εκδιδόταν στο Ηράκλειο και τη δεκαετία του 90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου