Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Τι προσπαθούσε να ακούσει ο Βιερίνια;

Οι άντρες και δη οι ποδοσφαιρόφιλοι θα ξέρετε ότι την Τετάρτη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι στο Καραϊσκάκη σε αγώνα για το κύπελλο. Για να κατατοπιστούν και τα κορτσούδια της παρέας, να αναφέρω ότι το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ μπήκε προς το τέλος του αγώνα από τον Πορτογάλο Βιερίνια, ο οποίος το πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο που συζητήθηκε δεόντως. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία αριστερά, ο πανηγυρισμός ήταν του στυλ «είπατε τίποτα;», θέλοντας έτσι να πικάρει την κερκίδα των φίλων του Ολυμπιακού.

Αρκετοί είπαν πως αυτή η χειρονομία ήταν απάντηση στα σενάρια εφημερίδων του Ολυμπιακού για παραχώρηση του Βιερίνια στην ομάδα του Πειραιά. Οι περισσότεροι βέβαια, όπως κι εγώ μεταξύ τους, την είδαν ως απάντηση στις ύβρεις των οπαδών.

Ο dr.SeenG όμως φίλοι και φίλες, έψαξε το θέμα ακόμα πιο βαθιά και βρήκε άλλες πέντε εκδοχές που μπορούν να εξηγήσουν τη στάση του ποδοσφαιριστή. Ιδού τι (ίσως) προσπαθούσε να ακούσει ο παίχτης…

"Παλικαρισμοί" χωρίς αιτία. Στήνονται καυγάδες με το παραμικρό

Νταηλίκια, μαγκιές και τσαμπουκάδες, άνευ λόγου και αιτίας, αποτελούν πλέον καθημερινά φαινόμενα στην Κρήτη, που κάποτε αποτελούσε υπόδειγμα λεβεντιάς και αξιοπρέπειας. Καθώς οι πραγματικοί λεβέντες λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα, τη θέση τους παίρνουν ψευτοπαλικαράδες που αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού μας.
Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που συνέβει προχθές στην πλατεία των ....

Θα επιζήσει η Ν.Δ. από μια έκρηξη;

Του Kωνσταντίνου Zούλα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Είναι έτοιμη η Ν.Δ. να κυβερνήσει; Κι αν ναι, ποιο πρόγραμμα θα εφαρμόσει και ποιες από τις κυβερνητικές επιλογές θα μπορούσε να ανατρέψει; Τα ερωτήματα αυτά προκαλούνται από τη δήλωση του κ. Αντ. Σαμαρά, ο οποίος είπε ότι είναι «ανήσυχος για την πρόκληση σοβαρής κοινωνικής έκρηξης», και τη διαβεβαίωσή του ότι είναι «έτοιμος για εκλογές». Αρα, να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
Συμμερίζονται, όμως, άραγε οι πολίτες την κυβερνητική «ετοιμότητα» της Ν.Δ.; Και κυρίως έχουν κατανοήσει τι διαφορετικό θα κατόρθωνε μια γαλάζια κυβέρνηση, πόσο μάλλον σε τούτη τη συγκυρία που οι περισσότερες αποφάσεις είναι ...

Γιατί ο Σαμαράς στοχοποιεί Σημίτη;

Στόχος είναι ο Καραμανλής και η πλήρης επικράτηση των στελεχών της ΠΟΛΑΝ στο εσωτερικό της ΝΔ! Η στοχοποίηση Σημίτη απλά προκαλεί το ΠΑΣΟΚ να στοχοποιήσει αντίστοιχα τον Καραμανλή. Να ανοίξει ενδεχομένως νέες τρύπες για εξεταστική στην οικονομία και να ...............
......................

Τα πανάκριβα ταξιδάκια του υπουργού Άρη!

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ διεκδικεί ταξιδιωτικό γραφείο από το ελληνικό δημόσιο, από την περίοδο που ήταν υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για διαμονή του πρώην υπουργού σε σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία σε ..............
...................

Στοχοποιούν τον Κ. Τζαβάρα για το «ναυάγιο»

Η εξεταστική επιτροπή για τη Siemens αποτέλεσε ένα διευρυμένο «crash test» για τις σχέσεις μεταξύ των στελεχών της Ν.Δ. Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από τις διεργασίες, αναθέτοντας στο στενό του συνεργάτη Τάκη Μπαλτάκο το συντονισμό και με βασική γραμμή «οι βουλευτές να πράξουν κατά την κρίση τους».
Ομως, η αγωνία ...

Βασιλιάδες της Μυκόνου: Aπό τις εμπορικότερες ταινίες στην Αυστραλία για το

Aπό τις εμπορικότερες ταινίες στην Αυστραλία για το 2010 ήταν η ελληνοαυστραλέζικη κωμωδία «Βασιλιάδες της Μυκόνου», σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία καθώς κατέλαβε την 4η θέση σε εισπράξεις.Τα έσοδα από την ταινία, πρωταγωνιστής της οποίας είναι ο δημοφιλής Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Νικ Γιαννόπουλος. άγγιξαν τα πέντε εκατομμύρια δολάρια...

Η 47χρονη σύζυγος του υπουργού είχε ερωτικές σχέσεις με τον σωματοφύλακα

Η 47χρονη Λόρα, μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, ''συνελήφθη'' από παπαράτσι να φιλάει τον άντρα που φυλούσε τον άντρα της.
Ο πολιτικός που πλήρωσε τα ''κερατιάτικα'' είναι ο Αλαν Τζόνσον, υπουργός Εσωτερικών της Αγγλίας το 2009 και μέχρι χθες εκπρόσωπος των Εργατικών για την Οικονομία.
Ο αστυνομικός παραπέμφθηκε στην υπηρεσία δεοντολογίας της Σκότλαντ Γιαρντ που αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το θέμα, όμως μερικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν το όνομα του αστυνομικού Πολ Ράις που διατηρούσε σχέση με τη Λόρα Τζόνσον.
Ο αστυνομικός ξεκίνησε ....