Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Κάρτα γενεθλίων Καρατζαφέρη προς Μητσοτάκη με ευχές, αλλά και καρφιά

Ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας ΔημοκρατίαςMε μια προς δημοσίευση επιστολή ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα 92α γενέθλιά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος...
 Καρατζαφέρης.
Η επιστολή εμπεριέχει αιχμές για στελέχη της ΝΔ και σε αντιδιαστολή με το «καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη», με το οποίο είχε απαντήσει η ΝΔ στο πρώην πρωθυπουργό, όταν ο κ. Μητσοτάκης είχε επιτεθεί στον κ.Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημειώνει, με υπογράμμιση, «καλημέρα σας κ. πρόεδρε».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημειώνει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή -αφού εκφράζει τις ευχές του για τα «εφηβικά» γενέθλια του Κ.Μητσοτάκη- πως «σας εύχομαι μακροημέρευση, με την πνευματική καθαρότητα που σήμερα διαθέτετε, με την ευθυκρισία που σας διακρίνει και με την ευρυχωρία αισθημάτων που αχθοφορείτε».

Όμως, συμπληρώνει: «Όσον αφορά κάποια απολωλώτα πρόβατα, μην τα συνερίζεστε, «ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι».

Και καταλήγει: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που δώσατε την περίοδο της παντοδυναμίας σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του σήμερα, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ιδρύματος «Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» Βαγγέλης Μειμαράκης, ο υπογράφων κ.α.».

Στο υστερόγραφο επισημαίνεται ότι «οι ευχές αν και προσωπικές είναι δημόσιες».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου