Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Στον αέρα 400 υπάλληλοι της Νομαρχίας Ηρακλείου

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των υπαλλήλων της Νομαρχίας, οι οποίοι μόλις 15 ημέρες πριν από την 1η Ιανουαρίου, όταν δηλαδή θα ισχύσουν οι νέοι καλλικρατικοί θεσμοί και δεν θα υπάρχουν πια Νομαρχίες, δεν ξέρουν σε ποιο γραφείο θα δουλέψουν!
Το κυριότερο δε είναι ότι δεν ξέρουν ούτε καν αν θα πληρωθούν, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, Αντώνη Μαρκάκη, δεν τους έχει γίνει καμία ενημέρωση.
Έτσι, στον…

ΕΛΓΑ: Κρατικές ενισχύσεις 20 εκατ. ευρώ

 

Την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) η καταβολή στους δικαιούχους αγρότες κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ) συνολικού ύψους 20.000.000 ευρώ, που αφορούν ζημιές από τις πυρκαγιές των ετών 2006 και 2007, ζημιές του α' τριμήνου του 2008, καθώς και το ετήσιο πρόγραμμα του 2006.
Οι ενισχύσεις αφορούν αγρότες των Νομών :

Στα όρια πολιτικοί και πολίτες

ΣΤΑ ΟΡΙΑ της απόγνωσης έχουν περιέλθει βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που καλούνται από το κόμμα και τη σκληρή πραγματικότητα να υποστηρίξουν τα επώδυνα μέτρα και τις βίαιες αλλαγές που επιβάλλουν
στην οικονομία οι δανειστές μας, ενώ την ίδια ώρα αδυνατούν να απαντήσουν στους πολίτες και ψηφοφόρους τους πότε και πώς θα βγούμε από την κρίση.

700 ευρώ για... τρίχες!!

Η εφημερίδα τo "Veto" φιλοξενεί ένα θέμα που αν ισχύει, είναι πολύ προκλητικό.. Την ώρα που οι μισθοί-συντάξεις παίρνουν την κατρακύλα και η ελληνική κοινωνία μοιάζει σαν ένα καζάνι που βράζει, ο Γιώργος Παπανδρεου και η οικογένεια του αποφάσισαν να πάνε στο υπερπολυτελές κομμωτήριο των πλουσίων στο...