Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Φωτιές έβγαζε ο Πλακιωτάκης από τα Χανιά χθες

Φωτιές έβγαζε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, υποψήφιος Περιφερειάρχης στηριζόμενος από τη ΝΔ εβρισκόμενος χθες στα Χανιά για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Και το φυσικό θα ήταν «να τα έχει πάρει» με τις γνωστές τρικλοποδιές της Ντόρας που ως γνωστό στηρίζει το Γιαννουλάκη για Περιφερειάρχη Κρήτης. Όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλά τα καμώματα Ηρακλειώτη Βουλευτή της ΝΔ!!!...

Ενώ παρακολουθούσε την παρέλαση σε κεντρικό δρόμο των Χανίων κάποιος εκ των στενών συνεργατών του την ενημέρωνε στο ψιθυριστό για τα γραφόμενα του γνωστού πλέον σε όλους blog – Στέκι του Ηρακλειώτη Βουλευτή, ο οποίος από τη μια εμφανίζεται ένθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας Πλακιωτάκη από την άλλη όμως μια εβδομάδα πριν  τις εκλογές φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει προβολή και συστηματική διαδικτυακή στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Σταύρου Αρναουτάκη. Δίχως να χάσει χρόνο ο Γιάννης, ανοίγει το iphone του που δεν το αποχωρίζεται όλη την προεκλογική περίοδο διαπιστώνει τα γραφόμενο και χωρίς δεύτερη σκέψη καλεί για να ενημερώσει τώρα το ποιόν δε το γνωρίζουμε?

Το βέβαιο είναι ότι έχοντας κακό προηγούμενο ο Ηρακλειώτης Βουλευτής  με την υπόγεια στήριξή του Κουράκη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και είναι έτοιμος να πράξει το ίδιος και με τον Πλακιωτάκη αυτή τη φορά. Γιατί ως γνωστόν κάποιοι παλαιότεροι πολιτικοί το μόνο μου τους ενδιαφέρει είναι το τομάρι τους και η δική τους επικράτηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου