Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 1-0

Το 4Χ4 με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του πέτυχε ο ΟΦΗ που επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο "Γεντί Κουλέ".
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό ο ΟΦΗ και το τελικό 1-0 είναι σαφώς ένα αποτέλεσμα που αδικεί κατάφωρα τον κρητικό σύλλογο....


Ο “Όμιλος” πραγματοποίησε στο 1ο ημίχρονο την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, δημιουργώντας ευκαιρίες και υποχρεώνοντας τους Βοιωτούς σε παθητικό ρόλο.

Η πίεση των γηπεδούχων έφερε καρπούς στο 28', όταν μετά από καταπληκτική ενέργεια και πάσα του Ζορμπά στον Γιακούμπου, ο τελευταίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ, προς τέρψιν των περίπου 6.000 οπαδών του ΟΦΗ που δημιούργησαν την γνώριμη καυτή ατμόσφαιρα στο “Γεντί Κουλέ”.

Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε από τον, κορυφαίο των φιλοξενούμενων, Σερζίνιο, ο οποίος έφτασε κοντά στο 1-1, η προσπάθεια που επιχείρησε όμως, κατέληξε στο δοκάρι του Βεζυρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα και μέσα σε ένα δίλεπτο (50' και 51') άγγιξε το 2-0, πρώτα με τον Ζορμπά (έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης) και αμέσως μετά με τον Γκουέι, ο οποίος αστόχησε από κοντινή θέση.

Από το 60' και μετά, η ομάδα της Βοιωτίας ισορρόπησε το ματς και μάλιστα πήγε να "κλέψει" τον βαθμό σε δύο περιπτώσεις στο 88' και το 90' αντίστοιχα, πρώτα με τον Ζαχάρια και στη συνέχεια με τον Τριποτσέρη, οι οποίοι δεν βρήκαν στόχο από καλές θέσεις.

Είχαν προηγηθεί δύο καλές στιγμές από πλευράς ΟΦΗ με τον Γκουέι και τον Κιάσσο, επτά λεπτά πριν από τη λήξη, ενώ ο πρώτος απώλεσε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα στο 92', όταν κέρδισε πέναλτι στην αντεπίθεση, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος (77' Κιάσσος), Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ζορμπάς (68' Σταυρακάκης), Γιακούμπου, Γκουεί, Αγρίτης (84' Λιαπάκης).

Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Μαχαίρας, Σερζίνιο (79' Μουρατίδης), Ταραλίδης (60' Τάσιτς), Ζαχάρια, Μπάρκογλου (68' Έβερτον), Ναπολεόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου