Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ με τον «εκλογολόγο» ταξίαρχο του υπουργού

Σάλο έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ της «Τ» η οποία με το πρωτοσέλιδο του περασμένου Σαββάτου αποκαλύπτει το ρόλο ταξίαρχου, ο οποίος έχει καθήκοντα διευθυντή σε υπουργικό γραφείο μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ, εκτελεί χρέη τηλεφωνητή, με τον ίδιο εδώ και μέρες να προσπαθεί να περάσει… γραμμή στους ψηφοφόρους -ειδικά στους στρατιωτικούς με τους οποίους έχει και μια μεγαλύτερη αμεσότητα- για να σπεύσουν και να ψηφίσουν υποψήφιο που αγωνίζεται για να ηγηθεί νέου καλλικρατικού δήμου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Το συγκεκριμένο θέμα....
όχι μόνο έχει αναστατώσει ολόκληρη τη Μεσαρά, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πηγές έχει φτάσει μέχρι τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα.
Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το συγκεκριμένο θέμα, τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά με ψηφοφόρους, υποψηφίους, αλλά και πολιτικά στελέχη να «ψάχνονται» να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Τηλέφωνα από πρόσωπα του Ηρακλείου, της Μεσαράς, αλλά και της πρωτεύουσας. Η αναζήτηση του ταξίαρχου έχει ξεκινήσει τόσο στα καφενεία, όσο και στα εκλογικά κέντρα των μονομάχων.

Ενώ όπως μαθαίνουμε κάποιοι, οι οποίοι γνωρίζουν, σιωπούν γιατί είναι γεγονός ότι όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της κάλπης, τόσο «φουντώνει» η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με στόχο τους δημαρχιακούς θώκους του Νομού Ηρακλείου. Δεν θα ήθελαν λοιπόν σε καμία περίπτωση το «παιχνίδι» που παίζεται ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους στην προσπάθεια που κάνουν να κόψουν πρώτοι το νήμα στις 7 Νοεμβρίου να «χοντρύνει» και άλλο εξαιτίας τους.
Τριπλή στήριξη
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγα 24ωρα υπάρχει η πληροφορία -κατά άλλους φήμη- ότι ταξίαρχος, ο οποίος είναι διευθυντής πολιτικού γραφείου πρωτοκλασάτου στελέχους της κυβέρνησης, δίνει γραμμή για το πού θα πέσουν οι ψήφοι των στρατιωτικών του νομού.
Ενώ κάποιοι ψάχνουν να μάθουν τον υποψήφιο, γιατί φαίνεται ότι είναι εκείνος που έχει καταφέρει πέρα από το «πράσινο «στέλεχος», να έχει τη στήριξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, αλλά να έχει απλώσει «δίχτυα», κάτω από το τραπέζι και στην πλευρά της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου