Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Προφυλακίστηκαν τρεις για χασισοφυτείες

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν τρεις ρεθυμνιώτες ηλικίας 33, 32 και 46 ετών αντίστοιχα, για δύο υποθέσεις καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν, καθώς είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Ρεθύμνου, διότι στα πλαίσια των προανακρίσεων και της κύριας ανάκρισης που ακολούθησε προέκυψαν επαρκή στοιχεία σε βάρος τους τα οποία ενισχύθηκαν και επιβεβαιώθηκαν πλήρως από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, η πρώτη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται  ο 33χρονος αφορούσε φυτεία 1558 ..
δενδρυλλίων κάνναβης που βρέθηκε  την 27-5-2008 σε αγροτική τοποθεσία Δ.Δ. Αστερίου Δήμου Αρκαδίου κατά τη διάρκεια εξερεύνησης με τη συνδρομή ελικοπτέρου ΕΛ.ΑΣ.
Για την υπόθεση αυτή από την προανάκριση που αρχικά είχε ενεργήσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου είχαν προκύψει στοιχεία και σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας οι οποίοι συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν.
Η δεύτερη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ο 32χρονος και  ο 46χρονος, αφορούσε φυτεία 205 δενδρυλλίων κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς, εντός δασώδους εκτάσεως στο Δ.Δ. Ορνέ Δήμου Λάμπης και είχαν εντοπισθεί την 31-7-2004 κατά την εξερεύνηση της περιοχής από άνδρες  της Υ/Α Ρεθύμνου και του ΤΑΕ Ρεθύμνου.

Για την υπόθεση αυτή,  από την προανάκριση είχαν  προκύψει στοιχεία και σε βάρος ενός ακόμη ρεθυμνιώτη ο οποίος δεν είχε κριθεί προφυλακιστέος, αλλά του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου