Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Μπράβοι έδειραν αστυνομικό και απείλησαν δικαστικό επιμελητή στο Ηράκλειο

Αίσθηση στην κοινή γνώμη από τη δραστηριότητα των μπράβων της νύχτας στο Ηράκλειο και των απειλών τους σε βάρος δημόσιων λειτουργών , όπως αποκάλυψε ο " ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ".                                    

Ερωτηματικά και από την στάση της αστυνομίας που σύμφωνα με τους φορείς θα περίμεναν ότι θα επιδείκνυε μεγαλύτερο ζήλο για τη σύλληψη της ομάδας των μπράβων  που έδειραν και προπηλάκισαν μέσα σε λίγες ημέρες δύο δημόσιους λειτουργούς ένα αστυνομικό και ένα δικαστικό επιμελητή .....


Ο Δικαστικός επιμελητής κατέθεσε μήνυση σε βάρος των μπράβων και ζήτησε την προστασία του εισαγγελέα για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Παρεμβάσεις του συλλόγου δικαστικών επιμελητών προς την εισαγγελία και την αστυνομία προανήγγειλε ο πρόεδρος του συλλόγου . Αυτονόητο λέει επίσης ο ίδιος είναι η σύλληψη των ανθρώπων αυτών .

Αυτονόητο είναι ότι η αστυνομία πρέπει να μας προστατεύει . Οι όποιες δυσλειτουργίες της αν γιαυτό πρόκειται δεν μας αφορούν η θέση του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Μανόλη Κουμαντάκη.

Στο μπραβιλίκι δεν απαντάς με μπραβιλίκι . Η αστυνομία δεν είναι δικαιοσύνη αλλά οδηγεί κάποιους στη δικαιοσύνη λέει μιλώντας στον Α.Ρ.Η ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Κρήτης Πρόδρομος Τσαπαρίδης παραδεχόμενος ωστόσο ότι αν ο αστυνομικός που έδειρε η ομάδα των μπράβων είχε μεγαλύτερο βαθμό θα γινόταν μεγαλύτερος θόρυβος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου