Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ανδριανόπουλος κατά Σαμαρά και υπέρ Ντόρας, Αβραμόπουλου και Δήμα!

andrianopoulos.jpgΈνα ενδιαφέρον κείμενο για τη Νέα Δημοκρατία δημοσιεύει σήμερα ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος στο site statesmen.gr.
Ο κ. Ανδριανόπουλος χαρακτηρίζει τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά "αναχρονιστικό μόρφωμα", ενω μιλά για "λαϊκίστικες αριστερές θέσεις της ΝΔ".
Επίσης, εκθειάζει τους αντιπροέδρους της ΝΔ Δημήτρη Αβραμόπουλο και Σταύρο Δήμα, για τους οποίους λέει ότι "δεν είναι τυχαίο που συνήθως σιωπούν" και επιτίθεται σε αυτούς που του άσκησαν κριτική για την θετική του στάση απέναντι στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη....

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός επισημαίνει: "Επειδή τόλμησα να σημειώσω την ικανοποίησή μου για τις πολιτικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, αμέσως, μπλογκ και ανώνυμοι τιποτόφρονες φρόντισαν να με στολίσουν με λογής ύβρεις για τις επιλογές μου.
Αυτοί είναι δυστυχώς που ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα του τόπου. Οι κατ’ όνομα “δεξιοί” δηλ. που ώθησαν την ΝΔ σε λαϊκίστικες αριστερές θέσεις κι οδήγησαν τον Καραμανλή στις αδιέξοδες παροχές της βλακώδους “ήπιας προσαρμογής”.
Τι σχέση έχει λοιπόν το σημερινό αναχρονιστικό μόρφωμα που υποτίθεται πως εκφράζει τον συνετό συντηρητικό κόσμο με το δυναμικό κόμμα που ίδρυσε ο Κων. Καραμανλής και που οδήγησε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΟΚ τότε);
Δεν είναι τυχαίο πως οι δύο του Αντ/δροι, σοβαροί πολιτικοί με συγκεκριμένο πολιτικό προφίλ, συνήθως σιωπούν. Και φωνάζουν τα νεοφώτιστα μιράκια που δεν εκπροσωπούν ουσιαστικά παρά μοναχά τον δυστυχή εαυτό τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου